Kom zaterdag 23 september naar de Houtsniplaan in Doorwerth

Kom zaterdag 23 september naar de Houtsniplaan in Doorwerth

Zaterdag 23 september start de verkoop van de appartementen Dunoveste. Kom tussen 10.00 uur en 14.00 uur langs aan de Houtsniplaan 1 en laat u door de makelaar en de projectontwikkelaar informeren over het project. 

Mocht u verhinderd zijn? Alle informatie is tevens vanaf heden te vinden op deze website. Wilt u een persoonlijke afspraak met de makelaar om alles door te nemen, neem dan contact op met BMV-makelaars.

Bent u geïnteresseerd en weet u al welk appartement uw voorkeur heeft? Dan kunt u zich via deze website inschrijven voor uw favoriete bouwnummer. U hebt nog tot maandag 2 oktober 12.00 uur om u in te schrijven. Uiterlijk op dat moment dient het inschrijfformulier digitaal via www.dunoveste.nl te zijn ingediend. Iedereen die zich inschrijft, krijgt een ontvangstbevestiging per mail.

Het algoritme bepaalt de toewijzing van de appartementen. Degene die tegelijk met het inschrijfformulier een financiële scan indient, krijgt voorrang. In de deze financiële scan wordt duidelijk gemaakt dat u het appartement kunt financieren. Het financieren van nieuwbouw is totaal anders dan bij bestaande bouw; graag verwijzen wij u hiervoor naar de specialist op dit gebied; Buro Philip van den Hurk uit Arnhem. Vraagt u naar een van de heren Mast, Bouwmeester of Derks (026-205 1028).

Nadat de appartementen zijn toegewezen nodigt de makelaar u uit voor een verkoopgesprek. Degene die in eerste instantie zijn uitgeloot worden hier schriftelijk uiterlijk vrijdag 6 oktober 2023 over geïnformeerd.

De verkoopgesprekken vinden in principe plaats in het huidige gebouw Dunoveste aan de Houtsniplaan 1 in Doorwerth. In het verkoopgesprek wordt u uitvoerig geïnformeerd over het bouwplan en de appartementen. Tijdens het gesprek ontvangt u alle relevante contractstukken en overige informatie die u nodig heeft om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Na dit gesprek volgt een optietermijn van maximaal één week.

Verkoopgesprekken vinden plaats tussen 6 en 20 oktober 2023.

Het ondertekenen van de Koop-/aannemingsovereenkomst vindt plaats tussen 13 en 27 oktober 2023.