13 juli informatie-avond buurt

13 juli informatie-avond buurt


Janssen de Jong Projectontwikkeling, Peters & Lammerink architecten en Buro Ontwerp & Omgeving hebben een planvisie samengesteld voor de ontwikkeling van woonappartementen op de locatie van het leegstaande kantoorgebouw Dunoveste (Oude Rijnstate-gebouw) aan de Houtsniplaan 1 in Doorwerth. Betrokkenheid van (wijk)bewoners is een belangrijk onderdeel in ons proces. Daarom willen wij jullie als directe omwonende van het plan uitnodigen voor een informatieavond waarbij wij onze plannen presenteren, maar waar wij ook graag de behoeftes, belangen en wensen vanuit de omgeving inventariseren. Als je niet direct belanghebbende bent, maar wel geïnteresseerd bent in de plannen dan ben je ook van harte welkom.

INLOOP BIJEENKOMST OP HET TERREIN
Tijdens een inloop bijeenkomst op dinsdag 13 juli van 19.30-21.00 uur presenteren we onze planvisie en horen we graag op welke manier we ons plan voor jou beter zouden kunnen maken. Wat is voor jou belangrijk? Hoe gaan we om met de inrichting van het terrein? Wat vind je goed aan de plannen en wat kan er beter? We horen graag je input. Buiten op het terrein aan de achterkant van het gebouw zullen wij onze plannen
toelichten. De toegang van het terrein is aan de kant van de Van der Molenallee. Als je met de auto komt zouden wij je willen verzoeken om de auto te parkeren aan de Houtsniplaan. Bij slecht weer zullen er enkele tenten geplaatst worden op het terrein.

VERHINDERD MAAR WEL GEÏNTERESSEERD?
Op de website www.dunoveste.nl kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van het plan. Mocht je naar aanleiding van dit bericht of naar aanleiding van de informatieavond op 13 juli nog vragen hebben, dan kunt u een mail te sturen naar r.lohuis@jajo.com.

CORONAMAATREGELEN
Wij hebben er bewust gekozen om de informatieavond op locatie buiten plaats te laten vinden. Dit is als omwonende wel zo makkelijk en dan kan de situatie ook meteen bekeken worden als er ergens vragen over zijn. Omdat het buiten plaatsvindt kunnen we de 1,5 meter afstand waarborgen. Wel willen wij je vragen om tijdens de avond rekening te houden met de 1,5 meter afstand.

Graag zien wij u op dinsdagavond 13 juli aanstaande om 19.30 uur.